Några av våra kunder

Lunds universitet

Atkins Sverige

LUGI Handboll

Raja yoga Lund

Mossagården

N-yoga

IQ Art

Turner & Turner Financial Translators


Vad våra kunder har sagt om oss…

GIVANDE & NATURLIGT

"Du är verkligen bra att prata med och får fram det bästa ur människor. (...) Kändes väldigt givande och naturligt att prata med dig."


Stefan Thorup

Regionchef och Medlem i Mensa

TYDLIGHET & KOMPETENS


"Vi uppskattade Christophers tydlighet, hans språkliga kompetens och hans förmåga att prioritera och förstå vilka frågor som är viktiga och mindre viktiga. På kort tid kom han in i arbetet och bidrog till att skapa en god stämning under några rätt så intensiva veckor. Christopher gjorde ett utmärkt arbete och vi är väldigt nöjda med hans insatser. Vi vill därför ge honom och hans företag SiriusSounds AB våra allra bästa rekommendationer."


Jay Chong

Marknadsdirektör

Atkins Sverige AB

TACKSAM & BEFRIAD


"Tack Christopher för min starka och transformerande upplevelse under din dansworkshop på temat jord. Din vidunderliga musik och ditt trygga, intuitiva ledarskap hjälpte den stora gruppen att våga röra sig och uppleva känslomässig förändring på djupet (fick vi höra om i de avslutande fina delningarna). Jag vågade bejaka det min kropp sa åt mig att göra och kom då i kontakt med det som kom att bli ett av mina svåraste trauman… min mammas känslor och hennes självmord. Skakad, tacksam och befriad kan jag nu leva vidare och göra ett ännu bättre jobb som Samtalsterapeut. Tack från djupet av mitt hjärta."


Åsa Nyvell

Samtalsterapeut

BEGÅVAD & MÅNGSIDIG


"Christopher är en sällsynt begåvad och mångsidig person. Man behöver som uppdragsgivare inte upprepa instruktioner. Tempot är högt, men även noggrannheten. Hans färdigheter på dator är berömvärda, liksom även hans stilistik och förmåga att uttrycka sig i ord. (...) Han är ansvarstagande och har därtill god social förmåga. Jag kan därför å det varmaste rekommendera Christopher Sigmond för de flesta uppdrag."


Gabriel Thulin

Senior Partner

Hallvarsson & Halvarsson AB

DJUP & LÖSNINGAR


"Det blir inget vanligt konsultuppdrag med Christopher. Han kommer att ta med sig en trumma och be dig att jonglera. Men förutom det [ytligt sett] ovanliga (och därför lite skrämmande), kommer han att bjuda på ett djupt samtal och reflektioner om rötterna till ditt problem, och vägleda dig till att du själv hittar den bästa lösningen."


Aliaksei Laureshyn

Ställföreträdande prefekt

Lunds Tekniska Högskola

VACKERT & UNDERBART


"Under en online-dans-session med Christopher, skapades en känsla av att musiken och rörelserna smälte samman. Genom att jag följde rytmen av hans trumma... eller de vackra melodierna från pianot... så vägledde Christopher mig genom olika medvetandestadier såväl fysiskt som känslomässigt. Ett underbart sätt att bli av med fysiska spänningar och negativa känslor. Eller för att bara njuta. Tack Christopher!


Tanja S

Filantrop

GLÄDJE & LEKFULLHET


"Så mycket glädje, så mycket plats för allt vi är. (...) Detta behövs överallt hela tiden. Nu dansar vi vidare!"


Elin H

Konstnär

ENGAGERAD OCH FLEXIBEL


"Christopher är kompetent, engagerad och skaffar snabbt den information som behövs för att utföra ett uppdrag. Han arbetar självständigt och besitter den initiativförmåga som krävs för att fullfölja dessa specialiserade översättningar (...) [Christopher är] exceptionellt begåvad, smabbtänkt och flexibel. (...) Jag rekommenderar honom helhjärtat."


Adam Turner

VD

Turner & Turner AB

LIFE-CHANGING


"Thank you Christopher for reaching out to me and challenge me to try this. This was life-changing for me."


Mikael J

Certified Ethical Hacker

INSPIRERANDE & LEVANDE


"Tack för en skön och levande dans. Det var mycket inspirerande att bli inbjuden av dig och dina instrument."


Brian K O

Psykolog och 5 rytmer-lärare

KONTAKT & SINNESRO


"Denna upplevelse har verkligen gett mig ett nytt sätt att uttrycka meditation på. Det har också gett mig bättre kontakt med delar som påverkar mig i mitt liv. (...) Känner stor sinnesfrid och sinnesro just nu. Tack Christopher"


Douglas F

Livscoach

KREATIVITET & NYFIKENHET


"Ett jättebra sätt att hitta sin kreativitet och nyfikenhet, ha kul och sänka stressen."


Linnea A

Energiingenjör