Om SiriusSounds AB

Om SiriusSounds AB

Sedan SiriusSounds grundades 1997 har vi på ett eller annat sätt varit verksamma inom kommunikation, relationer och kreativitet.

Idag är vårt huvudsakliga fokus transformerande ledarskap och existentiell hållbarhet.


Vision

Vår vision är en värld där alla människor är välmående, kreativa, närvarande och fria att skapa det liv de vill ha.


Mission

Vår mission är att lära ut tekniker för att vara de harmoniska, mångfacetterade människor som vi har potential att vara.


Närvaro, klarhet och kvalité – för människor som vågar räkna till tre.

SiriusSounds AB kännetecknas av djup närvaro, stark klarhet och hög kvalité – eller med Platons ord: det sköna, det sanna och det goda.


Teamet

Företaget leds av Christopher Sigmond, som har en mycket lång utbildning och erfarenhet inom bland annat filosofi, musik, pedagogik, teknik och juridik. Han har också rest mycket och bott i olika delar av världen.

Christopher brinner för transformerande dans. Han vägleder med hjälp av både talade instruktioner och musik som han spelar på olika instrument: Det är oftast en hel del trummor, men gärna även piano och flöjt; musiken är varierad, från böljande till kraftfullt till avslappnande. Han uppskattas särskilt för sin klarhet och sin närvaro.

Lyssna på Chrsitophers musik på Bandcamp eller Spotify.Vår kreativa rådgivare Magdalena Sigmond har formell utbildning som konstnär, konstpedagog och konstvetare. Hon är särskilt insatt i den kreativa processen, som hon har utforskat genom många kurser, som elev, som lärare och inte minst genom sitt eget konstnärskap. Magdalena har ett inkluderande och vänligt sätt som gör att de ofta abstrakta resonemangen blir tillgängliga och begripliga utifrån var och ens perspektiv.
Hennes slogan är: Beauty – the New Avantgarde!

Njut av Magdalenas konst här.


Vårt team

Christopher Sigmond

VD

Magdalena Sigmond

Kreativ rådgivare

Vi vill bli fler!


Vi är ett växande företag. Om du tror att du skulle matcha och komplettera oss, så tveka inte att höra av dig!